На залиха во главен магацин

Тропалка риби меки – Chicco

390.00ден

Опис

Нова Глодалка Тропалка, идеална за гризење во периодот кога растат првите забчиња. Лесна за држење. Комбинација од тврда и мека пластика.Форми на рибчиња во различни бои, за до го привлечат вниманието на вашето дете.