Нема на залиха

Тротинет Dusty – Kikka Boo

2,490.00ден

Нема на залиха

Опис

• Наменет за деца од 3+ год. со килажа до 100kg.
• Тркала со димензија од 20cm.
• Компактен во собрана положба.
• Појас за полесен транспорт.
• Кочница на задното тркало.
• 3 позиции на висината на рачките.
• Рапава подлога која спречува лизгање.
• Страничен потпирач.