На залиха во главен магацин

Тротинет Rapture Green – Byox

2,190.00ден

SKU: 066MC0805 Категории: ,

Опис

Алуминиумски тротинет со принт на основата од платформата;
PU светлечки тркала со големина 120 x 30 мм и задните две 80 x 30 мм;
Висина на кормилото 65-87 цм;
Големина на основата 540 x 130 мм;
Максимално оптоварување до 40 кг.