Нема на залиха

Тротинет Spooky White – Byox

5,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Алуминиумски скутер со преклопување Spooky.
Карактеристики:
-Материјал / големина на гумата: 200×30 mm • PU / полиуретан /.
-Тип на лежиште: ABEC-7.
-Страничен држач.
-Задна сопирачка.
-Брзо преклопување.
-Конструкција: Алуминиум.
-Ширина / висина на волан: 84-95 cm • TPR рачки • 41 cm.
-Материјал/големина на платформата: Антилизгачка облога • Алуминиум • 525×110 mm
-Максимална поддржана тежина: 100 kg.
-Возраст: 8+ години.