Нема на залиха

Видеофон Wifi baby I care – Cangaroo

2,690.00ден

Нема на залиха

SKU: 066IP011H1 Категории ,

Опис

Видеофон Wifi baby I care – Cangaroo
Wi-Fi камера
Резолуција од 3.0 MP;
Опција за наклон нагоре / надолу;
Способност за набљудување на повеќе камери на Вашиот екран;
Компатибилен со Android, iOS, Windows;
Додатоци: Вграден интерфејс за мемориски картички (максимум 128 GB; не е вклучена картичка)
Карактеристики: Инфрацрвено светло за ноќно гледање • Бесплатна апликација – YCC365 Plus • Резолуција од 3.0MP • Движење на камера од 360 ° • Двонасочна аудио комуникација • Детектор за движење
Адаптер: DC5V 1.5A
8 х 7 х 11 цм
9 х 9 х 15 цм