Нема на залиха

Воз од дрво – Филаделфија – Goki

1,970.00ден

Нема на залиха

Опис

Возот за Филаделфија е натоварен и подготвен да тргне. По пристигнувањето, работата може да почне. Која боја каде треба да се постави и што може да се изгради со дрвените блокчиња што ги донесе возот?

Содржи 23 парчиња

Материјал: Дрво
Возраст: 2+
Димензии: 60 x 10 x 9.5 cm