Нема на залиха

Воз од дрво “Осумка“ – Ever Earth

2,890.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 3 години
Димензии: 40 x 31,5 cm
Материјал: Дрво/Wood

Овој сет со шини во форма на бројот 8, ви гарантира забава со часови за вашите деца. Компатибилен со речиси сите други сетови на возови.

Содржи 32 компоненти.