Нема на залиха

Вселена. Сончев систем – Патувај, научи и истражи – SASSI JUNIOR

1,190.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 6 години
Број на страни: 32
Димензии на книгата: 15 x 21 cm
Димензии на сложувалката: 98 x 67 cm
Димензии: 27.5 x 23.5 x 9 cm
Материјал: Cardboard

Составете ги 205-те парчиња фантастична загатка, прочитајте ја книгата и дознајте сè за нашиот универзум. Од што се направени прстените на Сатурн? Колку е Земјата од сонцето? Колку месечини има Јупитер? Погледнете колку е голем Млечниот пат, набљудувајте ги кратерите на Месечината, следете ги кометите додека пловат низ небото и оставете ја вашата фантазија да се трка низ галаксиите!