Нема на залиха

Заштита За Брадавици Силикон М-Л – Chicco

490.00ден

Нема на залиха

Опис

Силиконските заштитници за гради даваат подршка во текот на деликатниот период на доење.Направени од фина, силиконска гума, тие ги заштитуваат иритираните брадавици и дозволуваат доење и во случај на рамни брадавици.Брадавицата е направена од набрани прстени што го овозможуваат природните карактеристики на мајчина града, а додека обликуваниот заден дел од заштитникот, овозможува малото носе на бебето да дојде во контакт со мајчината кожа.