На залиха во главен магацин

Зграда за качување од 3 години

50,110.00ден

Опис

* За возраст: 36+ месеци
* Макс. Капацитет на издрлжливост 3X50 кг.
* Забавно и безбедно
* Погоден за повеќе деца за игра
* Помагање на физичкиот развој на детето
* Забавна и спортска активност
* Развој на соработка и споделување помеѓу децата
* Лесно поставување
* Суровина што не содржи канцерогени супстанции, погодна за здравјето на децата

Димензии: H 196 cm пречник 265 cm