Нема на залиха

Желки за редење – Janod

1,390.00ден

Нема на залиха

Опис

4 забавни желки со 12 различни форми и бои за редење. Им помага на бебињата да ги развијат моторичките вештини и координацијата. Четирите желки можат лесно да се спојат и одвојат една од друга.

Обоено со водени бои.
Димензии: 20.5 x 20.5 x 5 cm
Материјал: Дрво
Возраст: 0+