Нема на залиха

Аеродром TOOT TOOT Drivers – Vtech

2,490.00ден

Нема на залиха

Опис

• Вклучени се SmartPoint ™ авион и 5
SmartPoint ™ локации.
• Подигнувачот на катапулт ги крева возилата до облакот
така што можат да се вртат и летаат околу кулата.
• Контролна кула, мерач на ветер и багаж кои промовираат забавна игра.
• Вклучени се 8 песни.
• Возраст 1-5 години.