На залиха во главен магацин

Апарат Против Комарци Пренослив – Chicco

780.00ден

SKU: 722210000 Категории: ,

Опис

Ултра звучни апарати за заштита од комарци
Тие функционираат со помош на ултразвучна технологија, која е непријатна за комарците, но не предизвикува никакви несаканиефекти за луѓето. Апаратите се еколошки, и не е неопходно да се емитува на соби по употребата. Поради техничко -функционалните карактеристики, перформансите на производот може да се намали или да станат неефективни со одреденивидови на комарци, или кога се користи во различни ширини на просторот.
Занза пренослив ултразвучен апарат со батерија

Со практични клип, особено погоден за надворешна употреба. Се употребува алкална батерија тип 1 x 1.5V и истата има просеченрок на употреба од околу 100 часа.