Нема на залиха

Автомобил на акумулатор Mercedes Benz GTR AMG бел – Chipolino

12,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Овој автомобил што работи на акумулатор е погоден за секое дете кое ужива во забава и игри. Автомобилот има реален изглед и лесно се контролира од родителите и се вози од деца.

Оваа играчка е погодна за деца над 3 години и тежина до 25 килограми;
Мултифункционален производ, кој може да се користи на двата начина – автомобилот може да го контролира родителот или детето може да го управува независно;
Батерија: 1 компјутер 12V, 4AH;
Брзина на автомобилот: 3-8 км на час;
Три брзини на управување со далечинскиот управувач;
Време на полнење на батеријата: 8-12 часа;
Две врати со отворање;
Појас за безбедност;
Музика, светло, приклучок за картичка MP3 / USB / TF;
Мек старт, голема и мала брзина;
Екран за напојување, прилагодување на јачината на звукот;
Предни и задни светла;
Рачка за управување;
Далечински управувач – користи 2 парчиња батерии со големина ААА (LR3) / 1,5V (се продаваат одделно);
Фреквенција на далечинскиот управувач: 2.4GHz;
Играчката е произведена во согласност со сите применливи европски безбедносни стандарди и директиви.
Овој автомобил може да се полни со AC / DC адаптер – во: 100-240V, 50 / 60Hz надвор: 12V DC 700mA (вклучен во комплетот).