На попуст!
Нема на залиха

Автомобил со далечинско – Omni X Nikko

3,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Неверојатен автомобил со далечински управувач на кој сите му завидуваат поради неговиот футуристички дизајн.
Има два мотори и тркала со 32 индивидуални омни-насочни ролки кои му даваат можност на автомобилот да вози брзо.
Omni x му овозможува луда забава на вашето дете, формулата може да ротира за 360 степени, и ако сакате да бидете најбрзи, користете едно од трите копчиња за неверојатна брзина.
Карактеристики:
опсег приближно 30 м
достигнува брзина до 14 км на час,
работи на фреквенција од 2,4 GHz
вклучена 6,4 V батерија на полнење за возило
3 x AAA за далечинско управување,
Вклучен USB полнач за брзо полнење,
големина на возило 28 см.
Наменет за деца над осум години.