На залиха во главен магацин

Багер – Lena

1,600.00ден

Опис

Багер LENA® GIGA TRUCKS црно-жолта боја. Поцинкувани челични оски од 6 mm. Лопатата е многу лесна за употреба благодарение на двете практични рачки. Големина: 70 см. Погоден за деца од 18 месеци. Погоден за внатрешна и надворешна употреба.