Нема на залиха

Баги мотор на акумулатор ATV 12V / 7Ah speed Blue ZP5128A – Moni

12,490.00ден

Нема на залиха

Опис

БАГИ МОТОР НА АКУМУЛАТОР ATV 12V / 7Ah SPEED BLUE ZP5128A MONI
За деца од 3 до 8 години со максимална тежина до 30 кг;
Батерија – 12V / 7Ah;
Два мотори (2 * 25W);
2 брзини: 3,5 – 7 км / ч;
Прекинувач напред / назад;
Музички функции и свирка
17,50 кг
112х70х74 см