На попуст!
На залиха во главен магацин

Balance bike Led & Music Energy Blue – Chipolino

2,190.00ден

Опис

Детски велосипед без педали, кој безбедно ја развива ориентацијата и чувството на брзина кај детето, создава чувство на рамнотежа и безбедност што доаѓа од постојан контакт на детските стапала со земјата во секое време. Детето учи да балансира и одржува рамнотежа при возење велосипед, да вежба различни движења (свртете лево и десно), само за да ја контролира брзината, во зависност од неговиот развој и подготвеност.

Моделот Energy има вградени светла и музички панел во тркалата, кои ја прават забавата загарантирана. Магнезиумската рамка ја прави играчката исклучително лесна и лесна за ракување.

Детски велосипед без педали е погодна за деца на возраст од 2 до 6 години и со максимална тежина од 25 кг.;
Музички панел и вградени светла во тркалата;
Детски велосипед без педали го стимулира физичкиот развој на детето и гради чувство на рамнотежа со тоа што преминот кон велосипед е исклучително лесен;
Екстремно лесна конструкција на магнезиум, така што детето може лесно да ја движи играчката со нозете;
Удобно седиште што може да се прилагоди по висина;
Удобен управувач;
Гумен слој против лизгање на рачките за постабилен зафат;
12 “тркала;
Музичкиот панел со светлата работи со батерии: 2 AA / 1.5V за предното тркало и 2 AA / 1.5V за задното тркало;
Производот е достапен во шарена кутија погодна за подарок;
Играчката е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчките.