Нема на залиха

Balance Bike Spark Со “PU” Гумени Тркала Red – QPlay

3,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Детален Опис:
 
Гумени Тркала
Прилагодлив управувач со меки додатоци за рацете
Ограничен управувач со дополнителна заштита
Рационален дизајн, цврста метална конструкција со пластични додатоци.
PU кожно седиште со меко полнење
Седиштето се прилагодува со специјално копче
На тркалата има сијалички
Наменето за деца од 3 до 6 години со максимална тежина 30 кг.
Тежина на баланс велосипедот 3,9 кг.
Тркала со пречник од 30 цм.