На залиха во главен магацин

База За Корпа Swinging The Dream Cradle – Chicco

9,790.00ден

Опис

Колку често родителите го употребуваат трикот да ги возат своите деца со автомобил, само за да заспијат?
Од сега па натаму, родителите може да останат во своите удобни домови и да го стават своето бебе да спие, благодарение на Dream Cradle, иновативната база која ги имитира движењата на колата.

3 различни подесувања

Родителите може да го прилагодат патувањето, одбирајќи еден од трите различни начини на возење (спортско, на нерамен терен и урбано возење), наоѓајќи го она што најмногу му одговара на детето.
Bluetooth безжична технологија
Движењата на корпата може да се контролираат со мобилен телефон преку Bluetooth конекција и со апликација Dream Cradle достапна на iOS и Android

Базата е компатибилна со Love Up и Stylego Up корпи.
Димензии: 48 х 15 см
Тежина: 2,7 кг