Нема на залиха

Бебешка подлога за фитнес со пијано

1,300.00ден

Нема на залиха

Опис

• Бебешка фитнес подлога со пијано. Подлогата лесно се склопува и соржи мека рачка која му помага на бебето да стои или да се исправи. Производот содржи пијано кое работи на батерии и свири различни детски мелодии.
• Различните детски мелодии помагаат во развојот на сетилото за слух.
• До 3 месееци бебето лежи на подлогата и го привлекуваат различните бои и тропките, после 4 месеци го привлекуваат звуците од пијаното, после 6 месеци може да седи на подлогата.
• На самата рачка има играчки: огледалце, глодалка и тропки кои помагаат за когнитивниот развој кај детето.
• Пијаното користи 3 x 1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 70x4x56 cm.
• Димензии на пакувањето: 47x36x9 сm.