На залиха во главен магацин

Чинија Сет Розе 12М+ – Chicco

980.00ден

SKU: 160021100 Категорија:

Опис

Максимално удобно за самостојно хранење.

Лесно за држење и за малечките , благодарение на нелизгачкиот страничен дел.

Голема стабилност поради нелизгачката основа.

Максимално функционално, со додатен дел за лажицата.