Нема на залиха

Дневник – Hot Focus

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Напишете ги вашите тајни во овој прекрасен дневник, кој само вие можете да го отворите со помош на таен код. На овој начин вашите тајни секогаш ќе бидат безбедни.
Можете да ги декорирате страниците со вклучените панделки или миризливи налепници. Вклучено е прекрасно пенкало во форма на кармин.

Сетот содржи:
дневник со тајна шифра,
пенкало во форма на кармин,
три украсни лепливи ленти со сјај,
три лепливи ленти за означување,
три лепливи листови за означување,

Наменет за деца над пет години.