Нема на залиха

Докторска чанта – Janod

1,690.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 3-8 години
Димензии: 24 x 9.5 x 16.5 cm
Материјал: Дрво, пластика / Solid wood, plastic

Содржи 10 инструменти: шприц, чеканче за рефлекси, шишенце за средство за дезинфекција, стетоскоп, отоскоп со лупа, топломер, стапче за притискање на јазикот, блокче со 30 рецепти, молив од хартија, завој.

Инструментите се направени од дрво. Чантата е направена од PVC, со метален патент и 2 текстилни рачки.