На залиха во главен магацин

Дрвена игра Куќа од блокови

1,490.00ден

Опис

Комплетот за играчки за градење вклучува 128 дрвени делови. Врз основа на придружните упатства, вашето бебе самостојно ќе изгради 8 модели на различни куќни работи. Производот е изработен од висококвалитетно дрво, многу безбеден за вашето дете. Играта им помага на децата да ги развијат вештините за координација на рацете и очите, да препознаваат геометрии и вештини за движење на рацете.
Препорачана возраст: 3 години нагоре