Нема на залиха

Дрвена Играчка Клацкалка Коњче – Hape

4,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Клацкајте се на овој прекрасно дрвено коњче. Со удобно седиште, лесни рачки за држење и прекрасен дизајн. Закривената основа на коњот може да се користи како даска за рамнотежа кога коњот се отстранува.
Кога се помали, ова коњче може да им помогне на децата да бидат посигурни во својата рамнотежа и како што растат, коњот може да се отстрани за да стане даска за рамнотежа или дури и мост што ќе се вгради во нивната игра.
Нежното нишање напред-назад не е само смирувачко – тоа е и фантастичен начин за вклучување на вестибуларниот систем на вашето дете, кој игра огромна улога во рамнотежата и ориентацијата во просторот.
Нежното, ритмичко движење на нишањето природно ги смирува децата, помагајќи им да се релаксираат. Со создавање мирна средина, децата можат да се релаксираат, што го прави совршен амбиент за нивно одмарање.
Соодветно за деца над 12 месеци

Вие исто така би сакале…