Нема на залиха

Дубак и џампер 2 во 1 Blue – Тополино

3,690.00ден

Нема на залиха

Опис

• Достапен во 3 бои ,со крем ,сина и зелена рамка и рачка.
• 3 нивоа на подесување на висината.
• Препорачана возраст за да се користи дубак џамперот 6+ месеци.
• Музичка играчка пијано на батерии и други играчки кои ќе го задржат вниманието на детенцето.
• Производот користи 2×1.5 V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето .