Нема на залиха

Дводелни сложувалки Бајки – Headu

550.00ден

Нема на залиха

Опис

Учење на класичните приказни и препознавање на карактерите ● Развој на фините моторички вештини ● Свесност за простор
Наместете ги загатките од бајките и воодушевете се колку различни слики можете да создадете!
Едукативни придобивки: Препознајте ги деловите по нивните карактеристични одлики;  Моторни вештини; Рани поими за природниот свет; Облици и просторна свест
Димензии на кутијата: 18,8 x 18,8 x 4,3 cm
Материја: Картон
Возраст: 2-5