Нема на залиха

Дводелни Сложувалки – Гран При Headu

550.00ден

Нема на залиха

Опис

Многу дводелни сложувалки за малите прстиња!
Наместете ги сложувалките за трки со автомобили и воодушевете се колку различни слики можете да создадете!
Едукативни придобивки: Препознајте ги деловите по нивните карактеристични одлики;  Моторни вештини; Рани поими за природниот свет; Облици и просторна свест
Димензии на кутијата: 18,8 x 18,8 x 4,3 cm
Материја: Картон
Возраст: 2-5