Нема на залиха

Џампер за бебе – зелен, син, портокалов и црвен

2,860.00ден

Нема на залиха

Опис

Џампер за бебе – зелен, син, портокалов и црвен

* За Возраст 6-24 месеци
* Максимален носечки капацитет 12 кг.
* Ергономски случај
* Тестиран појас
* Тестиран систем за заклучување кука
* Висина прилагодлива
* Лесна инсталација до праг на вратата
* Ѕидот на вратата треба да биде најмалку 10 см и со дебелина од најмногу 17 см
* Стилски изглед и ергономски дизајн
* Суровина е погодна за здравјето на децата без канцерогени супстанции