Нема на залиха

Едукативна Дрвена Гасеница – Tooky Toy

690.00ден

Нема на залиха

SKU: 066TY875 Категорија:

Опис

Дрвена низа со 20 обоени елементи, меѓу кои петаголник, шестаголник, триаголник, квадрат, срце и ѕвезда.
На одредени форми се испишани броеви од 1 до 9. Низ секој елемент може да помине дрвената игла за нижење што е вклучена во комплетот.
Со нижење на елементите децата може да направат интересна гасеница.
Нижењето помага во усовршување на фината моторика, која е важна за раниот развој на децата.
Децата долго ќе уживаат во нижењето на елементите.
Ова е еден интересен начин за учење на боите, формите и броевите.
Наменета за деца над 3 годишна возраст.