Нема на залиха

Голема работилница – Janod

6,390.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 3-8 години
Димензии: 54.5 x 31 x 83 cm
Материјал: Дрво/Wood

Голема работилница со прилагодлива висина и со 40 додатоци.

• Прилагодлива – Уникатен систем кој ви овозможува да ја прилагодите висината. Расте со вашето дете и се прилагодува на неговата висината (максималната висина на работната површина е 50,7 см).

• Магнетна – Досетлив систем на магнетни алатки, што му олеснува вашето дете да ги чува своите алати на вистинското место!

• Додатоци – Вклучени се голем број додатоци за да му овозможат на вашето дете да ја ослободи фантазијата и да конструира многу предмети. Содржи 3 магнетни алати и 40 додатоци (завртки, навртки, дискови и плочки) менгеме, часовник за детето да научи да ги чита времето, креда и табла за цртање и за пишување. Содржи и упатство за составување тркачки автомобил.

Играчката е спакувана во кутија и е потребно склопување.