Нема на залиха

Градина – Chicco

690.00ден

Нема на залиха

Опис

Електронски барабан со три начини на игра.

Креирање на ритам – бебето ја изразува свијата музичка креативност слободно.
Продолжи со темпо – детето учи да свири на тапани за време на песната.
Создаде песна – детето станува ѕвеѕда создавајќи песни од различен стил.