На залиха во главен магацин

Термометар Со Светло Night Light Star – Chicco

3,290.00ден

Опис

Мери собна температура
Светлината ја менува бојата според температурата
LED светло, безбедно, не се загрева
Полнење со USB кабел

Мека силиконска светлина што ја менува бојата според собната температура и покажува степени на екранот. Безбедно LED светло што нема да се вжешти. Полнење со USB кабел.