Нема на залиха

Играчка од дрво – Градина 7 во 1 – Ever Earth

6,290.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 18м+
Димензии: 40 x 35,5 x 40,5 cm
Материјал: Дрво/Wood

Оваа стимулативна, креативна играчка содржи лавиринт со топчиња во разни бои, сортирач на форми, сметало, блокчиња за броење од 1 до 10 и многу други подвижни делчиња. Совршена е за поттикнување на социјалноста и споделувањето, бидејќи со неа истовремено можат да играат повеќе деца.
Сите EverEarth дрвени играчки се 100% произведени од бука чиешто потекло е потврдено од FSC (Forest Stewardship Council) и сите се тестирани според строгите европски стандарди за контрола на квалитетот EN71, така што тие се трајни и безбедни за игра. EverEarth е приврзан кон важноста да се користат исклучиво одржливи извори, бои на водена база и пакувања од рециклирани материјали, произведени со висок квалитет.