Нема на залиха

Играчка Од Дрво Камионот На Џорџ – Lilliputiens

2,270.00ден

Нема на залиха

Опис

Џорџ и Луиз скокаат во својот камион натоварен со бетонски блокови и тргнуваат кон градилиштето. Бип, бип… Луиз вешто вози во рикверц и го навртува камионот на платформата за товарење. Работата може да почне
Со овој камион кипер и со неговите вешти возачи, вашето дете ќе измислува најлуди авантури.

Го поттикнува развојот на следните вештини:
Моторичкиот развој, љубопитноста и фантазијата и социјалните вештини.

Соодветна за возраст: 2 години и понатаму

Димензии: 21x13x12 cm.
Материјал: Дрво (бука), неопрен.
Одржување: Се чисти со мокра крпа без користење на силни детергенти и редства за дезинфекција.

Нудејќи многу изненадувачки авантури и чисто задоволство, неодоливите колекции на Lilliputiens ги воодушевуваат срцата и на децата и на возрасните!
Заедничкото откривање на шарениот и стимулирачки свет на Lilliputiens е драгоцен момент помеѓу детето и родителот, кој создава спомени кои ќе останат врежани во текот на целиот живот.