Нема на залиха

Играчка за редење – Пингвин – Janod

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Комбинација од дрвени текстилни парчиња за составување пингвин што се клацка. Обоено со водени бои.

Димензии: 9 x 9 x 14 cm
Материјал: Дрво, текстил
Возраст: 1-3г