Нема на залиха

Истражи го Сафари – Headu

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Составете ја сложувалката, набљудувајте ги илустрациите и открите ги предметите во саваната. Како вистински научник, треба да имате бележник со коментари за секој индивидуален пронајдок. Исто така со магичната светилка можете да го видите тоа што не се гледа со голо око.

Едукативни придобивки: научен метод: набљудување и запишување податоци, препознавање на околина, класификација
Димензии на сложувалка: 60-44 cm, 70 парчиња, UV светила (3 ААА – 1.5 батерии, не се вклучени)
Возраст: 5-10
Материјал: картон