На залиха

Кадичка на сколпување со 5 дела Крем – Baby Jem

4,390.00ден

SKU: 900007 Категории: ,

Опис

• Сет за бањање од 5 дела кој содржи корито со гумени нелизгачки ногарки, подлога која ви овозможува да го избањате бебето поудобно и безбедно со целосно задоволство благодарение на нејзината мека структура. Кога ќе завршите исплакнете и оставете да се исуши, сад за полевање, кофа и целулозен сунѓер кој не содржи штетни хемикалии.
• Димензии на производот:90 x 26 x 50cm.
• Димензии на пакувањето:82 x 50 x 32cm.