Нема на залиха

Камера Безжична 24/7 – Kikka boo

2,890.00ден

Нема на залиха

Опис

• Wi-Fi видео-монитор за бебиња 24/7.
• Пренос во живо преку телефон или таблет iOS/ Android,користејќи ја апликацијата SAP HD.
• Откривање на движење.
• Резолуција 1080p (1920*1080).
• Ноќно гледање 10 метри.
• Видео снимање на картичката TF максимум 64G.
• Леќи 3,6 мм.
• Зум 4Х.
• Откривање на лице.
• Двонасочен разговор.
• Прилагодување на звукот.
• Мрежен интерфејс RJ-45 10/100Mb адаптивен интерфејс.
• Безжичен WIFI, 802.11 b/g/n.
• Температура на работа од -10 до 70° C.