На залиха во главен магацин

Камера Wi-Fi – Lan Hype Cangaroo

2,890.00ден

Опис

Wi-Fi / LAN 3MP камера Hype.
Резолуција од 3,0 MP, поврзете се преку LAN кабел или Wi-Fi мрежа од Вашиот дом. Двонасочна аудио комуникација. 360 ° движење на камерата;
Опција за навалување нагоре / надолу. Инфрацрвено светло за ноќно време. Способност да следите повеќе камери на Вашиот екран. Компатибилен со Android, iOS, Windows;
Бесплатна апликација – YCC365 Plus. Детектор за движење.
Вграден интерфејс на мемориска картичка (максимум 128 GB; картичката не е вклучена)