Нема на залиха

Камион пав патрол мал – Тополино

1,290.00ден

Нема на залиха

SKU: 30853 Категорија

Опис

• Сетот се состои од камион пав патрол со 2 кутриња од серијата со нивните автомобили.
• Камионот се отвара од предната страна и има стаза за спуштање и гаража за паркирање на колите.Камионот има музика и светла.
• Производот користи батерии кои се вклучени во пакувањето.
• Димензии на камион: 60 x 25 x 34cm.
• Димензии на пакувањето:56 x 19 x 10cm.