Нема на залиха

Камион Popping Colour Mixer Truck – Leap Frog

1,690.00ден

Нема на залиха

Опис

• Фрлете ги трите топчиња во миксерот и отворете ја вратата за да видите како се тркалаат.
• Трите начини на игра им овозможуваат на младите градежници да истражуваат музика, броеви, форми и бои.
• Шест песни и повеќе од десет звучни ефекти помагаат во запознавањето со формите, боите и броевите.Мешалката свети и оживува за да ги запознаете боите
Притиснете ги копчињата за да слушнете забавни фрази и звуци од градилиште
Притиснете ја рачката за да ги измешате топчињата и да направите нови бои
6-36м