На залиха во главен магацин

Кипер – Lena

830.00ден

Опис

Кипер LENA® TRUXX, со галванизирани челични оски, корито што се заклучува, возачка кабина за отворање и играње и фигура за играње LENA®. Димензии: 27 см. Погоден за деца од 2 години.

Може да ви се допаѓа и…