Нема на залиха

Кочија со принцеза – Тополино

1,050.00ден

Нема на залиха

Опис

• Приклучете се заедно со принцезата во светот на бајките.
• Можност од музички и светлосни сигнали.
• Производот содржи вградени батерии.
• Димензии на производот: 21x18x10 cm.
• Димензии на пакувањето: 38x21x14 cm.