На залиха во главен магацин

Коцки Edu Mehanics Science Lab-S 246 – Geomag

13,650.00ден

Опис

Во малиот рециклиран сет на Science LAB, учениците се запознаваат со основниот концепт на магнетни поларитети.
Тие потоа ги прилагодуваат поларитетите за да создадат контролирани магнетни реакции и да го поттикнат движењето пред постепено да се справуваат со попредизвикувачки задачи.
Науката, технологијата, инженерството и математиката (STEM) се вткаени во овој стимулативен и навистина иновативен сет, кој вклучува сет на прогресивни картички со практични демонстрации и задачи.
Секој сет е за 4 ученици. Погоден за средни училишта.

Вие исто така би сакале…