Нема на залиха

Количка за кукли Lora розе – Chipolino

1,550.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа играчка е погодна за деца на возраст од 3 години и повеќе;
Ја подобрува физичката координација на детето и помага во воспитување на сочувствително и грижливо дете;
Супер лесна и пријатна количка за кукли – совршен подарок за секоја мала дама;
Надстрешницата на количката може да се прилагоди во повеќе позиции;
Количката за кукли се преклопува брзо и лесно за компактна големина за носење и складирање;
Производот се продава во прекрасна кутија за подароци;
Оваа играчка е произведена во согласност со барањата на европските директиви и стандарди во врска со безбедноста на играчките.