Нема на залиха

Количка за влечење со 20 дрвени блокчиња, Lifestyle, Berry- Goki

1,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Топлите и хармонично координирани бои, ѝ даваат на оваа играчка уникатен карактер.

Стабилна дрвена количка за влечење, којашто со секој детаљ го одразува квалитетот на играчките на Goki. Исполнета е со 20 дрвени блокчиња со атрактивен дизајн. Го стимулира движењето, ја поттикнува фантазијата, ги подобрува моторичките способности и е идеален влез во светот на градењето.

Димензии: 16.9 x 15.5 x 6 cm

Соодветно за возраст: 2 години и понатаму