Нема на залиха

Комода Тea – Simpson

13,690.00ден

Нема на залиха

SKU: 10000 Категорија

Опис

Комодата ТЕА има весел дизајн.
Комодата е во комплет со подлога за пресоблекување и када.
Комодата се состои од ормани и две фиоки, како и тркала за полесно движење.
Димензиите се: Висина 90 / Ширина 75 / Должина 50 см.
Боја: БЕЛА.