Нема на залиха

Коњ клацкалка

3,710.00ден

Нема на залиха

SKU: 07911 Категории ,

Опис

– За возраст од 3 години
– Максимален капацитет до 35 кг.
– Отстранлива база
– Бравата за фиксирање отстранета од табелата може да се користи како тркала погодна за внатрешна употреба
– Електронски рог (коњски звук)
– Елегантен изглед и ергономски дизајн
– Суровина без канцерогени погодни за здравјето на децата